Bekæmperne

School Project
At VIA Design I had the opportunity to create a project called Bekæmperne ! It was a project dedicated to help children through cancer. We created a learning e-book and also monster teddybears! I love this project! DANISH: Vi har designet en idé som består af bamser, en e-bog og t-shirts og et fantastisk univers. Konceptet hedder BEKÆMPERNE og skal hjælpe igennem et cancer forløb. Der er på årsbasis 200 børn som får konstateret kræft og 600 som er i behandling årligt og dem ønsker vi at hjælpe, samt deres forældre. BEKÆMPERNE er 3 monster bamser, som hedder Sokra, Cemon og Iman, som hver især har deres unikke evner til at bekæmper Kanser (som skurken hedder i vores fortælling). I vores E-bog fortæller vi på en sjov, action præget måde, hvordan man bekæmper kræften, med fine illustrationer og sjove karakterer. I vores konceptudvikling har vi også designet og produceret monster bamserne og vi tror at vores idé har potentiale til at hjælpe børn, som enten selv går i gennem et kræftforløb, men også hvis de har pårørende. Vi har fået doneret lagner igennem virksomheden Kruse Vask og har fået stillet til opgave at lave et produkt eller en idé ud af disse lagner og denne idé håber vi kunne være en del af #knækcancer ugen hos jer. Vi har bamserne produceret, e-bogen og illustrationer klar og vi håber at vi kan få hjælp til at få iværksat vores idé. Igennem vores projekt har vi været i kontakt med mange mennesker, omkring produktion, historiefortælling, psykologi og vi har fået en rigtig stor positiv respons på vores idé og vi ønsker at få idéen ud til så mange som muligt og hjælpe børnene på en god og lærerig måde
%d bloggers like this: